بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد فراهدف کاملا محفوظ می باشد

مجموعه آزمون‌های وکالت مرکز وکلا به روز شده با آزمون 18 اسفند 1402

پاسخ به دغدغه های داوطلبین آزمون وکالت

پاسخ به دغدغه های داوطلبین آزمون وکالت
چکیده این مطلب : انتشار : 1399/03/23 0 نظر

شاید این سوالی باشد که اکثر داوطلبین شرکت در آزمون وکالت از خود می پرسند،  
برای قبولی در آزمون وکالت از کی شروع کنم؟

پاسخ به دغدغه های داوطلبین آزمون وکالت

شاید این سوالی باشد که اکثر داوطلبین شرکت در آزمون وکالت از خود می پرسند،  
برای قبولی در آزمون وکالت از کی شروع کنم؟

با توجه به " اطلاعیه مهم برای قبولی در آزمون وکالت " ، ظرفیت پذیرش آزمون وکالت در سال‌های گذشته روند کاهشی داشته است و آمار فارغ التحصیلان در رشته حقوق که روند افزایشی دارد، بایستی برای این آزمون خود را به خوبی آماده کنید، زودتر استارت مطالعه را بزنید تا در رقابت آزمون وکالت که رفته رفته سنگین تر می شود، بتوانید قبولی را از آن خود کنید.


پس بهتر است هر چه زودتر و با برنامه، مطالعه خود را آغاز کنید.


مهمترین مشکل اکثر داوطلبین در مطالعه بلندمدت این است که آنها را خسته می کند، و تنها راه برای جلوگیری از خستگی مطالعه با برنامه منسجم است.
برخی بر این باورند که بهترین برنامه ریزی، برنامه ریزی است که خودم انجام میدهم. که این باور کاملا صحیح است اما نکته ای که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که از ویژگی های برنامه ریز این است که بر تمام جوانب و زوایای کار اشراف داشته باشد، یعنی شرایط مجری، شرایط رسیدن به هدف، موانع رسیدن به هدف و راهکارهای عبور از بحران.


اجازه بدهید مثالی بزنم، شاید بتوانم بهتر منتقل کنم.
فرض کنید از شهری که در آن هستید می خواهید با ماشین شخصی خود به شهری دیگری بروید، فاصله مبدأ تا مقصد را روزهای باقیمانده تا آزمون وکالت در نظر بگیرید.


حالت اول: با برنامه ریزی که خودتان می‌روید.
در این برنامه ریزی فاصله مبدا تا مقصد مشخص است و خوش بینانه زمانهای توقف را هم مشخص کرده اید. در این نوع برنامه ریزی شما با توجه به نوع ماشینتان و آپشن هایی که دارد برنامه ریزی کرده اید یعنی همان شرایطی که دارید.. اما عدم شناخت مسیر و نداشتن نقشه راه باعث شده که شما در کنار استراحتگاه دنج توقف کنید اما از آن استراحتگاه که چند صد متر با شما فاصله دارد بهره ای نبرید. و در مسیرهای دشوار کوهستان فشار زیادی را متحمل شوید، جایگاه سوختی را نبینید و با مشکل سوخت مواجه شوید. اینها از خوشی سفر می کاهد و سفر را بر شما سخت میکند.


حالت دوم: با برنامه ریزی فراهدف پیش می روید.
در این برنامه ریزی فاصله مبدأ تا مقصد مشخص است، کارشناسانی همراه هستند که؛ استراحتگاه ها، جایگاه سوخت، مناظر دیدنی و میزان هزینه ای که میخواهید در طول مسیر داشته باشید را می دانند و براساس آن برنامه سفرتان را تنظیم می کنند تا با خیال راحت سفرتان را آغاز کنید است. نگرانی ندارید که سوختتان تا جایگاه بعدی شما را می رساند یا نه، و اینکه با این هزینه کدام استراحتگاه مناسب تر است، در مسیر کوهستان که پر از گردنه و پرتگاه هست چه مواردی را رعایت کنید و درون ماشین چه لوازمی داشته باشید، با چه سرعتی پیش بروید تا به سلامت به مقصد برسید و از پیمودن مسیر لذت ببرید.


دوست عزیز این تفاوت در 2 برنامه ریزی است که صرفاً خودتان انجام دهید با برنامه ریزی که بر اساس معیارهای کامل انجام شده باشد.

امیدوارم توانسته باشم برنامه ریزی منسجم را به خوبی برایتان بیان کنم. در برنامه ریزی منسجم شما باید بر تمام زوایای آن اشراف داشته باشید، نه صرفاً شرایط خودتان.


در برنامه ریزی فراهدف شرایط شما، شرایط آزمون، زمان باقیمانده تا آزمون و ... لحاظ شده است، شما از ابتدا نقشه راه را دارید، کسی نیز در طول مسیر شما را راهنمایی می کند و در صورت بروز مشکل راهکار مناسب پیشنهاد میکند.


که شما می توانید با طرح آموزشی-آزمونی معمار وکالت این موارد را بصورت کامل داشته باشید و مطمئن برای آزمون وکالت حرکت کنید.

بهمون نظر بدید

مطمئن باشید که نظرات شما بسیار دقیق مطالعه خواهد شد و به آن پاسخ خواهیم داد ، هر نظری که برای ما می نویسید قوت قلبی برای حال ما خواهد بود

captcha Refresh