بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد فراهدف کاملا محفوظ می باشد

مجموعه آزمون‌های وکالت مرکز وکلا به روز شده با آزمون 18 اسفند 1402

راهکار برای افزایش اعتماد به نفس

چکیده این مطلب : انتشار : 1399/03/24 0 نظر

راهکار برای افزایش اعتماد به نفس

راهکار برای افزایش اعتماد به نفس

1- لطفا عذر تراشی نکنید. مثلاً من برای وکالت ساخته نشده ام. گروه خونی من به کانون نمیخورد. فقط بهانه ای غیر قابل قبول است.

2- خوتان را بپذیرید و از آنچه که هستید شادمان باشید.اعتماد به نفس بالا به سلامت روح و جسم شما بستگی دارد.

چرا که عدم قبولی در آزمون ( کانون، ارشد، مشاوران حقوقی یا قضاوت ) به منزله ضعیف بودن شما نیست. و گاهی فقط یک تست مشخص کننده قبولی فرد در آزمون است.

3- از خودتان به خوبی یاد کنید. جنبه مثبت و منفی خود را توام در نظر بگیرید.

4- اگر کار اشتباهی انجام دادید، به جای سرزنش خود، عمل خود را سرزنش کنید. بطور کلی اعمالتان را ارزیابی کنید، نه کل وجودتان را.

5- از جملات منفی استفاده نکنید. " من هیچ کاری از دستم بر نمیاد. من دیگه کانون قبول نمیشم. و ..." را از واژگان خود حذف کنید.

6- مسئولیت پذیر باشید.

7- کمال گرا نباشیم. کمالگرایی باعث میشود که بخواهیم کاری را بدون عیب و نقص انجام دهیم، لذا با مشاهده ک.چکترین نقطعه ضعفی، از کارمان دست مس کشیم و رها میکینم و آنگاه به حساب بی ارادگی می گذاریم.

8- برای مطالعه سعی کنید تمام جوانب و امکانات، زمان و مکان را در نظر بگیرید. عقلانی فکر کنید، عقلانی تصمیم بگیرید و تحت تاثیر هیجانات و احساسات خود نباشید. آینده خود را ببینید و تصمیم با توجه به آن بگیرید.

9- شاید بارها تجربه کرده اید که تحت تاثیر یک سخنرانی حرفه ای و یا یک کتاب برانگیخته شده اید که برای آزمون مطالعه کنید ولی پس از مدتی کنار گذاشته اید و خودرا بی اراده خوانده اید. در حالیکه مشوق های بیرونی وقتی می توانند تاثیر پایدار بر فرد بگذارند که فرد انگیزه لازم و کافی را جهت انجام کاری داشته باشد. چطور فردی برای یک ساعت مطالعه کلی بهانه می آورد و گاهی خوابش میبرد، اما همین فرد در یک مهمانی شبانه تا صبح بیدار می ماند. این به خاطر این است که فرد انگیزه های آنی لذت طلب خود را در دسترس می بیند در حالی که دیگر انگیزه های وی دور از دسترس می باشد.

چطور می شود از این انگیزه ها در مطالعه استفاده کرد، را نیز سعی کرده ایم در برنامه برای داوطلبان پیاده سازی کنیم.

10- شاید بارها ملاحظه کرده اید که بعضی افراد با یک تغییر و پیشامد کل برنامه مطالعه خود را به هم می زنند و خور را ملزم به اجرای برنامه نمی دانند. شرایط و پیشامدها دستما نیست و نمی توانیم آنها را تغییر دهیم، بنابراین مجبور به تغییر برنامه خود هستیم، اگر به جای 7 ساعت مطالعه 6 ساعت مطالعه کردیم هیچ اتفاقی پیش نمی آید. روز دیگر به جای 7 ساعت 8 ساعت مطالعه کنید.


از تغییر نهراسید و با توجه به شرایط، تغییر کنید وگرنه از گردونه رقابت عقب خواهید ماند.

بهمون نظر بدید

مطمئن باشید که نظرات شما بسیار دقیق مطالعه خواهد شد و به آن پاسخ خواهیم داد ، هر نظری که برای ما می نویسید قوت قلبی برای حال ما خواهد بود

captcha Refresh